Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Te mbani ditar

Shume njerez i ndihmon ne sistemimin e perjetimeve te hedhin mbi leter mendimet, ndjenjat dhe pervojat e tyre. Mundohuni te uleni per te mbajtur nje ditar se paku 15 minuta per kater javet ne vijim. Hidhni mbi leter cdo gje, qe iu shkon ne mendje. Te gjitha temat lejohen. S ka rendesi nese jane te bukura apo te trishta, te perditshme apo te vecanta. Mund te jene eksperienca dhe ngjarje nga e shkuara, e tashmja apo dhe e ardhmja. Mund te shkruani dhe mbi fantazite qe keni. Mund te shkruani mbi mardheniet me te tjeret apo mbi veten. Mund te hidhni mbi leter pyetje,deshira apo dhe preukupime. Ne kete drejtim nuk ka te drejte apo te gabuar. Mos i vini rendesi formaliteteve dhe drejtshkrimit. Ekziston vetem nje rregull: filloni te shkruani!

IMG_1287

A ishin nje ndihmese informacionet?

More languages

Visitor map