Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Udhezime te rendesishme

Neqoftese shqetesimet jane shume te renda dhe iu pengojne ne marrjen pjese ne jeten e perditeshme atehere iu keshillohet t´i drejtoheni patjeter nje mjeku. Mjeket jane te deytruar te ruajne sekrektin mjekesore. Atyre nuk i lejohet t´i ndajne informacionet mbi ju me institucionet apo njerez te tjere.

Nese aktualisht jeni i/e mendimit se jeta per ju nuk ka me kuptim dhe se do te donit te ishit me mire i/e vdekur se sa gjalle, mos nguroni te njoftoni mjekun e urgjences (Urgjenca: 112). Fall Ihnen das nicht möglich erscheint, rufen Sie jemanden an, mit dem Sie sich unterhalten.

Nese kjo nuk iu duket e pershtatshme atehere kontaktoni dike me te cilin mund te flisni. Nen numrin e telefonit te meposhtem mund te merrni falas nga numri fiks apo nga celulari Urgjencen per mireqenien shpriterore  0800-111 0 111. Ky sherbim eshte i hapur 24 ore ne dite, anonim dhe falas. Gjitheashtu iu ofron informacione mbi personat e kontaktit afer vendit ku banoni.

A ishin nje ndihmese informacionet?

More languages

Visitor map