Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Studim

Ketu do te gjeni informacione mbi reagimet normale njerzore ndaj perjetimeve te renda personale apo dhe perjetimeve kolektive. Ndonjehere reagimet fizike dhe emocionale zgjasin per nje kohe shkurter. Per pasoje deshperimi, dhimbjet , frika dhe pagjumesia zhduken vetvetiu. Por ka raste kur keto reagime zgjasin shume gjate dhe kthehen ne nje problem me vete. Ato parandalojne rigjenerimin fizik dhe pengojne ne marrjen pjese ne jeten normale. Njerzit e prekur nuk mund te marrin me pjese ne jeten e perditshme si me perpara ne rolin e babait, nenes, vajzes , djalit, shoqes, shokut, bashkshortit, bashkeshortes apo si pjese e komunitetit.

Ne vijim do t´iu njohim me reagimet me te shpeshta ndaj perjetimeve te renda.

More languages

Visitor map