Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Te bashkebisedoni

Te flisni me te tjeret mund t´iu ndihmoje te ndiheni me mire. Kjo mund te kete efekte pozitive si pshmb. te ndiheni te kutpuar, te mbeshtetur dhe qe s jeni vetem. Kini guximin te jeni te cliret me te tjeret. Bashkebisedimet mund t´iu ndihmojne te kujtoni gjera te bukura dhe pozitive ose t`iu ndihmojne te ndani ngjarje te renda.

Flisni mbi se si ndiheni tani ne kete moment. Flisni mbi gjera te jetes se perditshme. Inkurajoni dhe te tjeret, qe iu rrethojne te flasin per jeten e tyre aktuale. Flisni per vendlindjen tuaj. Flisni mbi gjerat e bukura ne jeten tuaj ne vendlindje. Flisni mbi gjerat, qe iu sillnin gezim. Flisni mbi gjerat, qe i benit me kenaqesi dhe mbi kujtime te bukura. Inkurajoni dhe njerzit, qe iu rrethojne te flasin mbi perjeteimet e tyre te bukura. Nese ndiheni mire me dike dhe keni afrimtet ndani me te dhe ngjarjet e renda, qe keni perjetuar. Edhe te tjeret mund te kene perjetuar situata te renda. Nepermjet bashkbisedimt mund te mbeshtesni dhe te keni mirekuptim mbi situaten e veshtire te njeri tjetrit. Empatia mund te jete nje element shume i rendesishem ne mbeshtetjen e njeri tjetrit. Ndani preokupimet dhe problemet tuaja. Kjo iu ndihmon te jeni me te lehte dhe te lire te perballoni jeten e perditshme.

A ishin nje ndihmese informacionet?

More languages

Visitor map