Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Burime force personale

Mendohuni se ku qendrojne forcat tuaja. Cfare dini te beni mire, cfare keni mesuar, cfare iu jep energji. Mundohuni t`i rizgjoni keto aftesi tek ju dhe t´i integroni ne jeten tuaj te perditshme. Gjate situatave te veshtira ne jete shpresa perben nje burim te rendesishm force. Cfare iu jep juve shprese? Kerkoni bashkbisedimin me te tjeret dhe flisni mbi shpresen tuaj.

Uluni ne nje vend te qete dhe mendohuni mbi shpresen. Te qeshesh eshte dhe ne kohe te veshtira e lejuar. Shume njerez ia ndalojne vetes te qeshin sepse i vret ndergjegja. Te qeshesh eshte nje burim force i bukur, falas dhe ngjites.

A ishin nje ndihmese informacionet?

More languages

Visitor map