Welcome to Refugeeum
This website is available in 7 different languages!
Please choose your prefered language for the best experience.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we’ll assume that you are fine to receive cookies on this website.

Aktiviteti fizik

Te ushtrosh rregullisht nje aktivitet fizik eshte shume e rendesishme per shendetin tuaj. Nga njera ane ndihmon trupin nga ana tjeter ndihmon ne permiresimin e mireqenies shpirterore. Duke u perqendruar tek aktiviteti fizik arrihet dhe shmangja e mendimeve te errta. Se cfare lloj aktiviteti fizik zgjidhni nuk ka rendesi. E rendesishme eshte vetem ta ushtroni ate rregullisht. Keshillohet te ndjekni ate lloj aktiviteti fizik, qe iu pelqen me shume si pshmb:

Ne fillim mund te ndiheni shume shpejt te lodhur. Por kjo do te permiresohet me kalimin e kohes. E rendesishme eshte te mos tejkaloni kufinjte personale aktual gjate ushtrimit te aktivietit fizik. Vlersoni veten edhe per sukseset e vogla. Disa njerez preferojne te ushtrojne aktivitetin fizik ne grupe, ndersa te tjere parapelqejne ta ushtrojne ate vetem. Zbuloni vet se cfare iu pershtatet me mire.

A ishin nje ndihmese informacionet?

More languages

Visitor map